Kérdésed van? Hívj minket! +36209944556

TESZT ÜZEMMÓD

Honlapunk most indult, ha valami nem működik vagy hiányos, kérünk, jelezd!

 

 

 

Rólunk

Rólunk

Évekkel ezelőtt Auszráliában találkoztam először a Home Staginggel – magyarul Lakásfelkészítéssel. Később az élet úgy hozta, hogy kis családommal hazaköltöztünk Magyarországra és mivel érdekelt és megfogott ez a szakma elvégeztem az MSP Home Staging Akadémiát. Ez 2021-ben volt, amikor is rögtön a gyakorlatban is kipróbálhattam mennyire működik a dolog, ugyanis volt egy lerobbant budapesti ingatlanunk amit az új szakmámnak köszönhetően sikerült nagyon jó áron értékesíteni az ingatlanpiacon.

Ezek után már nem volt megállás, egymás után készítettem fel lakásokat hol egyedül, hol egy-egy kolleginával értékesítésre, illetve kiadásra. Az üzlet beindult és csatlakozott hozzám segítségnek testvérem is.??? Ma már egyre több ingatlan tulajdonos fordul tapasztalt Home Stagerekhez, mert látják micsoda különbségek vannak értékesítésnél egy felkészítetlen és egy eladásra/kiadásra felkészített lakás között. Egyszerűen működik, a matek minket igazol.

Mivel általában ingatlanunk a legnagyobb anyagi befektetésünk életünkben, nagyon megfontolja mindenki, mire költ el egy kisebb vagyont. A Home Staging működik és jelentősen magasabb árral értékesíthetőek vele az ingatlanok, ezzel ma már a felkészült ingatlan közvetítők és ingatlanfejlesztők teljesen tisztában vannak. Azonban nem minden tulajdonos akar, illetve tud rákölteni egy lakásra akár 3-4-5 millió forintot csak azért, hogy a jól értékesítéséhez megfelelően legyen az berendezve.

Ekkor jövünk mi a képbe!
Testvéremmel közösen kifejezetten Home Staging barát bútor portfóliót állítottunk össze, amiket nem kell megvásárolni, csak kibérelni arra az időre, amíg az ingatlan elkel a piacon. Ezen kívül a helyszínre való kiszállítását és visszaszállítását és fedezi a bérleti díj, így azzal sem kell bajlódnia a bérlőnek. Kis családi vállalkozásunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni, különleges feladatokat is megoldani. Nem ismerünk lehetetlent!

 

 

 Küldetésünk

Bútorbérlő szolgáltatásunkkal elsősorban Home Stagerek és ingatlanfejlesztők munkáját szeretnénk megtámogatni és kiszolgálni. Több éves Home Stager tapasztalattal törekedtem egy olyan bútor portfólió létrehozására, ami modern és letisztult, ugyanakkor könnyed és semleges/közérthető/nem túl karakteres. Bútorbérlő webshop szolgáltatásunkkal törekszünk a könnyen kezelhetőségre, átláthatóságra. Célunk, hogy a hozzánk forduló ügyfél egy jól átlátható, érthető struktúrából tudjon választani az ingatlanának legmegfelelőbb bútorokat és azokat azonnal le is tudja foglalni.
Vállalkozásunkban nagyon fontosnak tartjuk a visszajelzéseket, az észrevételeknek örülünk, ezeket akár raktárkészletünkre vonatkozóan is beépítjük.